Tarieven

De tarieven zijn door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA) landelijk vastgesteld en gelden per 1 januari 2018. Deze zijn op de website van het NZA gepubliceerd.In tariefbeschikkingen staan de tarieven en bijbehorende prestaties (activiteiten en verrichtingen) die een zorgaanbieder in rekening kan brengen. Een overzicht van indicatie voor techniekkosten kunt u hier vinden. Indien de te verwachten kosten boven de €250 uitkomen, dan wordt daar een begroting voor opgesteld en opgestuurd (bij voorkeur per mail). Op verzoek kan (voor kosten onder de €250) natuurlijk altijd een begroting gemaakt worden.

Mocht u vragen over uw rekening hebben, dan kunnen wij deze natuurlijk voor u beantwoorden. Ook kunt u contact opnemen met het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP-lijn), telefonisch bereikbaar onder nummer  0900-2025012   ( € 0.25 per minuut), bereikbaar maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.30 t/m 16.30 (maandagmiddag gesloten).

Wij sturen de nota (acceptgiro) naar u op. U kunt deze nota aan ons voldoen. Wanneer u de nota naar uw verzekering opstuurt, krijgt u een vergoeding conform de polisvoorwaarden van uw verzekering. Wij declareren niet rechtstreeks aan uw verzekeraar. Zo is de nota transparant voor u. Wij hanteren de Medicas betalingsvoorwaarden. Deze zijn ook vindbaar op http://medicas.net/Betalingsvoorwaarden.